Nettverkssamling for småskala grønnsaksprodusenter 2022

14. - 16. oktober blir det nasjonal nettverkssamling for småskala grønnsaksprodusenter på Sogn Jord- og Hagebruksskule i Aurland.
Tema: jordhelse i en småskala grønsaksproduksjon.

Er du en erfaren andelsbonde eller markedshageprodusent som vil lære mer om jord for å lykkes med grønnsaksproduksjonen din? Da er dette samlingen for deg.

På programmet står blant annet forretningsutvikling og økonomi, jordkunnskap, næringsbalanse, kompost og gårdsbesøk.
Les hele programmet

Som endel av samlingen er måltider ettermiddagsmat og middag fredag og  formiddagssnacks, lunsj og middag lørdag. Frokost må ordnes på egenhånd. Det samme må transport og overnatting. Tips til overnatting og transport finner du til høyre på denne siden.


Påmelding

Meld deg på samlingen

Frist for påmelding: 7. oktober

 

Arrangementet blir laget som et samarbeid mellom prosjektet Robust småskala grønt, Bondens Marked, Andelslandbruksprosjektet til Økologisk Norge og REKO, Norsk Bonde- og småbrukarlag.

Sogn Jord og Hagebruksskole driver et aktivt markedshageareal i tillegg til tradisjonell traktordrevet småskala grønsaksproduksjon i Aurland i Vestland fylke.
Sogn Jord og Hagebruksskole driver et aktivt markedshageareal i tillegg til tradisjonell traktordrevet småskala grønsaksproduksjon i Aurland i Vestland fylke. Foto: Frøydis Linden / SFVL.
Publisert 22.09.2022
Dato:
14. oktober 2022 15.00 - 16. oktober 2022 08.00
Sted:
Aurland, Sogn jord-og hagebruksskule (SJH)
Arrangør:
Andelslandbruksprosjektet i Økologisk Norge og prosjektet Markedshager i Norge (nettverksgruppa)
Målgruppe:
Erfaren andelsbonde eller markedshagedyrker