Småskala grønt i Nordnorge

Fredag 26 mai kl. 10 -11 inviterer Statsforvalteren i Troms og Finnmark  i samarbeid med NIBIO til nettseminar om småskalagrønnsaksproduksjon for direktesalg i Nord-Norge.

Gulrøtter i ulikefarger, med stilk.
Foto: Ulrikke Neumann.

RAPPORTEN KAN DU LESE OG LASTE NED HER

Her vil vi presentere resultatene fra intervjuundersøkelsen som vi har gjennomført blant småskala grønt produsenter i Troms og Finnmark. Undersøkelsen ble gjennomført som en del av forprosjektet «Markedsmessige muligheter og utfordringer ved småskala grønnsaksproduksjon for salg».

Møtet er åpent for alle, og vi inviterer samarbeidspartnerne i prosjektet spesielt til å delta. Videresend gjerne til andre du tenker kan være interessert.

Mer informasjon om møtet 

Studien «Markedsmessige muligheter og utfordringer for småskala grønnsaksproduksjon for salg i Troms og Finnmark» ble gjennomført av Norsk Institutt for Bioøkonomi i Samarbeid med Statsforvalteren i Troms og Finnmark. Studien er finansiert av Troms og Finnmark Fylkeskommune, over Arktis 2030.

Frøydis Gillund er ansvarlig fra NIBIO.

Publisert 12.05.2023
Dato:
26. mai 2023 10:00 - 11:00
Sted:
Webinar - teams - påmelding i lenke
Arrangør:
Norsk Institutt for Bioøkonomi i Samarbeid med Statsforvalteren i Troms og Finnmark. Studien finansieres av Troms og Finnmark Fylkeskommune, over Arktis 2030.
Målgruppe:
Prosjektledere, produsenter og andre som er interessert i å vite mer om markedssituasjonen for småskala grønnsaksproduksjon i NordKorge.

Prosjektleder - forsker