Webinar om vekstskifte i veksthus

Erfaringsgruppa for veksthus i NLR ønsker velkommen til digitalt foredrag om vekstskifte i økologiske drivhus med Susanne Friis Pedersen, NORSØK. Rådgiver Thomas Holz og Carla Hoyer deltar også. Mandag 22. jan kl 10-11:30. Påmelding. 

Tunnell, plast, med rekker av grønnsaker.
Foto: F.Linden / SFVL.

PÅMELDING

Program

  • 10 - 10:30: Velkommen og forslag til gartnerivandringer 2024 v/Carla Hoyer, NLR. Kom med dine ønsker om studieturer og foredragsholdere.
  • 10:30-11:30: Vekstskifte i økologiske drivhus v/Susanne Friis Pedersen, NORSØK. Det er satt av god tid til sprøsmål og diskusjon.

Bli med på faglig påfyll og diskusjon!

Susanne Friis Pedersen er rådgiver ved Norsk senter for økologisk landbruk med lang erfaring som både gartner og rådgiver i Danmark og Norge. Hun vil snakke om vekstskifte og plantenæring basert på hennes erfaringer fra begge land. Du kan allerede lese litt om innholdet her:

Vekstskifte og plantenæring i økologisk veksthusdyrking @ Agropub

Bakkekontakt i veksthuset @ Agropub

Thomas Holz, rådgiver og nasjonal fagressurs for økologi i NLR, er som alltid med på laget! Thomas har lang fartstid som gartner og rådgiver med dyrking av økologiske grønnsaker, både på friland og i veksthus, storskala og småskala produksjoner i inn- og utland. 

Det er duket for faglige diskusjoner og inspirasjon!

Hvor: Teams

Når: Mandag 22. jan kl. 10:00 - 11:30

Teamslenke mottas på mail etter påmelding. PÅMELDING

Erfaringsgruppen for økologisk veksthusproduksjon:

Vi er en engasjert og allsidig gjeng med både stor- og småskala veksthusproduksjon av agurk, tomat og mye annet. For de som ikke kunne bli med på oppstart i 2023 er det bare å slenge seg på i 2024! Send mail til carla.hoyer@nlr.no for å få tilsendt invitasjoner til møter fremover.

Facebook:

Bli med i vår lukket facebookgruppe for å holde kontakten!

Her kan vi spørre hverandre om råd, poste ulike problemstillinger, interessante artikler og lignende. Jeg vil også legge ut fortløpende om møter og relevante hendelser. Gruppen finner du her.


 NLR hjelper deg!

Et samlet rådgiverkorps bestående av norske veksthusrådgivere står klare til å bistå deg i din veksthusproduksjon. Sjekk ut vår hjemmeside eller facebook for oppdatert fagstoff om veksthusproduksjon!

Publisert 10.01.2024
Dato:
22. januar 2024 10:00 - 11:30
Sted:
Teams - webinar - lenke tilsendt etter påmelding
Arrangør:
NLR Veksthus
Målgruppe:
Alle interesserte med tunnell eller veksthusproduksjon.