Haskapdyrking - fagmøte og webinar

Onsdag 15. mai arrangerer Norsk landbruksrådgiving fagmøte om haskapdyrking på Foss gård i Lier. Møtet arrangeres primært som et fysisk møte, men det vil være anledning for deltakere med lang reisevei å delta via teams. Lenke til teamsmøte vil sendes ut til påmeldte rett før møtet.

haskapbær, blåe, i en hånd
Foto: Privat / Norsk landbruksrådgiving.

PÅMELDING

Arild Syversen holder foredrag for oss om Haskap (Honningbær). Arild holder til i Asker, hvor han har spesialisert seg på dyrking av druer og haskap. Arild selger småplanter av haskap og deler villig av sin kunnskap. Han har tidligere holdt foredrag for Hageselskapet, og for oss skal han holde et foredrag med fokus på yrkesdyrking hvor han også deler erfaringer fra kontakter i utlandet. Selv om foredraget har fokus på yrkesdyrking er hageentusiaster med hobbyhage også hjertelig velkomne.

 

Program:

18.00 Velkommen og kort presentasjonsrunde

18.15 Foredrag v/ Arild Syversen

19.00 Tid til spørsmål og erfaringsutveksling

19.15 Informasjon om erfaringsgrupper og påmelding v/ Line Beate Lersveen og Randi Hodnefjell

 

Praktisk informasjon:

Det blir servert kaffe/te med noe å spise til.

Arrangementet er åpent for alle som vil lære mer om haskap, men er en del av tilbudet til de som deltar i Erfaringsgruppe for haskapdyrkere. Erfaringsgrupper i haskap støttes med Regionale midler til rekrutterings- og kompetansehevende tiltak (RK) fra Vestfold og Buskerud Fylkeskommune og midler til NLR over jordbruksavtalen.

Erfaringsgrupper i haskap kan du lese mer om her.

Det er gratis for medlemmer, og det vil bli sendt ut faktura på 200 kr til ikke-medlemmer i etterkant av møtet.

Bindende påmelding.

PÅMELDING

Publisert 26.04.2024
Dato:
15. mai 2024 18:00 - 19:30
Sted:
Lier og på Teams - Påmelding!
Arrangør:
Norsk landbruksrådgiving
Målgruppe:
Alle interesserte, med spesielt yrkesdyrkere