Digitalt foredlingskurs : Tørking

Tørking av økologisk frukt, bær og grønnsaker. Digitalt kurs på dagtid den 21. oktober. Dette er webinaret for deg som ønsker grunnleggende kompetanse om tørking av frukt, bær og grønnsaker. 

To røde bringebær med grønne blader i bakgrunnen
Lær mer om tørking av bringebær og andre bær, frukt eller grønnsaker, som et nytt produkt fra markedshagen din. Det kan redusere svinn i produksjonen og øke inntektene dine. Foto: F. Linden / SFVL.

Dato 21. okt 2025

Tid 12:00 - 14:00

Sted Teams

    Pris Kr 499,- pr. person inkl. moms.

    Påmelding - frist 17. okt!
    Tørking av økologisk frukt, bær og grønnsaker - Webinar | Nofima AS


Kursinnhold

  • Tørking som konserveringsmetode
  • Innvirkning på næringsstoffer
  • Kvalitetsfaktorer
  • Potensielle utfordringer
  • Tørkemetoder
  • Emballering og lagring

For å tilby et mest mulig relevant webinar, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke problemstillinger og råvarer deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av webinaret.

Mål med kurset

Gi deltakerne grunnleggende kompetanse om tørking av frukt, bær og grønnsaker.

Målgruppe

Norske virksomheter i hele Norge som er i gang med eller ønsker å starte produksjon/foredling av økologiske produkter.

Påmelding og praktisk informasjon

Bindende påmelding innen 17.10.2025 - PÅMELDING

For spørsmål rundt påmelding, kontakt Lena Langeland. For faglige spørsmål kontakt Cecilia Midtsund Kippe.

Webinaret «Tørking av frukt, bær og grønnsaker» arrangeres av ØkoMat og Nofima.

 

Publisert 25.09.2025
Dato:
21. oktober 2025 12:00 - 14:00
Sted:
Teams - digitalt
Arrangør:
NOFIMA - Ås
Målgruppe:
Norske virksomheter i hele Norge som er i gang med eller ønsker å starte produksjon/foredling av frukt, bær eller grønnsaker.