Digitalt foredlingskurs : Tørking
Tørking av økologisk frukt, bær og grønnsaker. Digitalt kurs på dagtid den 21. oktober. Dette er webinaret for deg som ønsker grunnleggende kompetanse om tørking av frukt, bær og grønnsaker.

Dato 21. okt 2025
Tid 12:00 - 14:00
Sted Teams
Pris Kr 499,- pr. person inkl. moms.
Påmelding - frist 17. okt!
Tørking av økologisk frukt, bær og grønnsaker - Webinar | Nofima AS
Kursinnhold
- Tørking som konserveringsmetode
- Innvirkning på næringsstoffer
- Kvalitetsfaktorer
- Potensielle utfordringer
- Tørkemetoder
- Emballering og lagring
For å tilby et mest mulig relevant webinar, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke problemstillinger og råvarer deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av webinaret.
Mål med kurset
Gi deltakerne grunnleggende kompetanse om tørking av frukt, bær og grønnsaker.
Målgruppe
Norske virksomheter i hele Norge som er i gang med eller ønsker å starte produksjon/foredling av økologiske produkter.
Påmelding og praktisk informasjon
Bindende påmelding innen 17.10.2025 - PÅMELDING
For spørsmål rundt påmelding, kontakt Lena Langeland. For faglige spørsmål kontakt Cecilia Midtsund Kippe.
Webinaret «Tørking av frukt, bær og grønnsaker» arrangeres av ØkoMat og Nofima.