Nyhet fra Trøndelag

Samling 3 i inkubatorprogrammet Markedshage Trøndelag ble gjennomført 23. feb. Katinka Kilian fra Undeland gård i Ulvik presenterte sine erfaringer med drift av markedshage og som også har drevet Ulvik andelsjordbruk siden 2015. Deltagerne fikk god innsikt i både oppturer og noen valg som hadde skapt utfordringer.  Videre gikk Hans Gaffke fra NRL Øst gjennom to tema den kvelden: "Arbeid gjennom sesongen" og "Utstyr til bruk i mindre markedshager."

Katinka Kilian drive Ulvik andelslandbruk og har flere års erfaring som markedshagedyrker og driver kurs-og foredragsvirksomhet om småskala grønsaksproduksjon.
Katinka Kilian drive Ulvik andelslandbruk og har flere års erfaring som markedshagedyrker og driver kurs-og foredragsvirksomhet om småskala grønsaksproduksjon. Foto: Frøydis Linden / SFVL.
Publisert 24.02.2021

Kontaktpersoner