Webinar: grønsaksdyrking per kultur

Lær om vekstenes behov under dyrkingen, hvilke utfordringer du skal være forberedt på og hvilke tiltak du kan gjøre for å lykkes. Grupper av grønsakvekster vil bli gjennomgått: kål-og salatvekster, løkvekster, samt gulrot og andre rotvekster.

Høsteklar Savoykål - lær om dyrking av ulike grønsakvekster på to ulike webinarer i mars, arrangert av NLR Nordvest i samarbeid med foredragsholder og rådgiver Thomas Holz.
Høsteklar Savoykål - lær om dyrking av ulike grønsakvekster på to ulike webinarer i mars, arrangert av NLR Nordvest i samarbeid med foredragsholder og rådgiver Thomas Holz. Foto: Maud Grøtta / NLR Nordvest.

Foredrag ved Thomas Holz, Norsk Landbruksrådgiving sin nasjonale fagressurs innen økologisk grønnsaksdyrking

Mandag 14.mars kl. 18-21. Kålvekster og salatvekster

Mandag 21.mars kl. 18-21. Gulrot og andre rotvekster, løkvekster

Forberedelse: Har du bilder av noe du ønsker svar på? F.eks. en skade på en grønnsak som du ikke vet årsaken til eller som du lurer på hvordan du kunne ha unngått? Send da bilde og spørsmål til Thomas Holz. Kanskje blir ditt bilde og spørsmål tatt med i webinaret.

Målgruppe: Foredragene er tilpasset småskala drift, men er også relevante for de som skal dyrke i større skala. Det blir tid til spørsmål.

Påmelding seinest fredag før hvert webinar - lenke til påmelding

Pris for hvert av webinarene er kr 180,- for medlemmer og kr 360,- for de som ikke er medlemmer i en NLR-enhet. Du betaler ved påmelding. Deltakeravgiften refunderes ikke.

Maksimum 100 deltakere. Det blir ikke gjort opptak.

Lenker til webinarene sendes ut på epost mandag formiddag, før foredraget starter.

Evt. spørsmål rettes til Maud Grøtta i Landbruk Nordvest.

LENKE TIL PÅMELDING

 

Publisert 02.03.2022

Lenker