Økologikongressen har sluppet programmet

Den andre store samlingen for hele det økologiske landbruksmiljøet går av stabelen den 7.-8. februar 2023 på Gardemoen. Jord er hovedtema og dag to har både grønnsaker, frukt og bær på programmet.

Økologisk landbruk er en del av løsningen på mange av problemene samfunnet må løse knyttet til ressursbruk, klima, biologisk mangfold og økonomi. Som alt annet landbruk har vi utfordringer som må løses gjennom samarbeid og nytenkning. Landbrukets økologikongress er arenaen der hele verdikjeden møtes for å utveksle kunnskap, ideer og visjoner for å mobilisere til økt produksjon og forbruk av norsk, økologisk mat.

Program og påmelding

Det blir to dager fullspekket med inspirerende og tankevekkende foredrag der alle ledd i kjeden mellom bonde og bord er representert. Du blir også bedre kjent med den økologiske familien ved å utforske den store utstillingen med produsenter, markedsaktører, forskning og mye annet.

Grønnsaker - dag 2

Mellom slaga blir det servert økologiske forfriskninger basert på norske råvarer. For den som velger å bli til middag kan vi garantere et skikkelig festmåltid der vi byr på de mest smaksrike kvalitetsvarene den norske bonden har å by på. 

Velkommen! 

Hilsen Arrangørene

Publisert 16.12.2022