Vil du starte markedshage i Oslo eller i en av kommunene i Viken?

Opplæringsprogrammet for markedshager starter i mai/juni og går over ett år.  I dette året får du innsikt, inspirasjon, kunnskap om dyrking og salg, nettverk og kanskje nye venner.  

Bor du i Viken eller Oslo, og ønsker å starte med produksjon og salg av lokale grønnsaker, er dette programmet for deg.  Programmet består av samlinger, kurs og markvandringer om dyrking og agronomi, og hvordan starte en bedrift og utvikle salg.

Dette er relevant for deg som har tilgang på egen jord og for deg som ønsker å leie jord (evt areal).

Bor du i Oslo kommune?
Er du interessert og ønsker du å starte markedshage i Oslo, kan du delta på inspirasjonsmøtet på Bykuben 7.juni kl.18-20 og få informasjon om muligheter for leie av dyrkingsarealer i kommunen, om oppstartprogrammet og høre Håkon Mella, en erfaren markedshagedyrker dele sine erfaringer.

Les mer om programmet for møtet og meld deg på her på Facebook

Meld din interesse i dag
Les mer om oppstartprogrammet her, både for deg som bor i Oslo og som bor i en kommune i Viken. Er du interessert og har planer om starte markedshage i din kommune, kan du lese igjennom programmet, fylle ut søknadsskjemaet og sende det i en e-post til Kristine Aronsen, prosjektleder, på E-post: kristine.aron@gmail.com i dag! Det vil bli arrangert inspirasjonsseminar for alle som melder sin interesse.

Publisert 13.05.2022