Foredling fra markedshagen - webinar
Når du driver en markedshage og har mange forskjellige grønnsaker til rådighet, kan det virke opplagt å utvide driften med foredling. Du kan minske svinn av grønnsaker som ikke er salgsvare. Verdiene til grønnsakene kan øke, siden grønnsakene i foredlet form ofte kan en merpris. Foredling gir også mulighet for en inntekt de delene av året hvor markedshagen ligger i vinterdvale. Bli med på erfaringsdeling med tre produsenter - webinar mandag 28. april kl 19!

Alt dette og mere til skal vi høre om på webinaret ”Foredling i markedshagen” mandag den 28.4 kl 19.00-21.00.
Med oss har vi dyktige produsenter som har satset på å drive med foredling i tillegg til markedshage, og som vil dele erfaringen dere så langt:
- Tone Søndmør fra Kjøkkenhagen på Rykkje
- Sigurd Vassenden og Elisabeth Fagerland fra Grønt frå Grindal
- Mathilde Buch Larsen fra Bøtun (opptak)
Produsentene vil ta opp disse spørsmålene:
- Hva er utfordringen ved å starte opp med foredling?
- Hva bør man ha på plass før man eventuelt starter opp?
- Vil arbeidstoppene med foredlingsarbeidet falle sammen med den travleste tiden i hagen?
- Og hva med økonomien?
NOFIMA holder også jevnlig kurs i forelding av grønnsaker, som sikrer at du får med deg de viktigste faglige holdepunktene og starttipsene. Les mer om NOFIMA sine prorgam her...
Lenke til Teams-møtet:
Møte-ID: 332 045 043 047
Passord: 9UY2bT6R
