Foredling fra markedshagen - webinar

Når du driver en markedshage og har mange forskjellige grønnsaker til rådighet, kan det virke opplagt å utvide driften med foredling. Du kan minske svinn av grønnsaker som ikke er salgsvare. Verdiene til grønnsakene kan øke, siden grønnsakene i foredlet form ofte kan en merpris. Foredling gir også mulighet for en inntekt de delene av året hvor markedshagen ligger i vinterdvale. Bli med på erfaringsdeling med tre produsenter -  webinar mandag 28. april kl 19! 

Flasker og sylteglass på et bord
Foto: Tone Søndmør / Kjøkkenhagen på Rykkje.

Alt dette og mere til skal vi høre om på webinaret ”Foredling i markedshagen” mandag den 28.4 kl 19.00-21.00.

Med oss har vi dyktige produsenter som har satset på å drive med foredling i tillegg til markedshage, og som vil dele erfaringen dere så langt:

  • Tone Søndmør fra Kjøkkenhagen på Rykkje
  • Sigurd Vassenden og Elisabeth Fagerland fra Grønt frå Grindal
  • Mathilde Buch Larsen fra Bøtun (opptak)

Produsentene vil ta opp disse spørsmålene:

  • Hva er utfordringen ved å starte opp med foredling?
  • Hva bør man ha på plass før man eventuelt starter opp?
  • Vil arbeidstoppene med foredlingsarbeidet falle sammen med den travleste tiden i hagen?
  • Og hva med økonomien?

NOFIMA holder også jevnlig kurs i forelding av grønnsaker, som sikrer at du får med deg de viktigste faglige holdepunktene og starttipsene. Les mer om NOFIMA sine prorgam her...

 

Lenke til Teams-møtet: 

Trenger du hjelp?

Bli med i møtet nå

Møte-ID: 332 045 043 047

Passord: 9UY2bT6R

Publisert 23.04.2025
Dato:
28. april 2025 19:00 - 21:00
Sted:
Teams - nettmøte
Arrangør:
Markedshager i Norge - Bondens marked
Målgruppe:
Markedshageprodusenter med salgsproduksjon