Salgsstart
Hopp i det! Det å starte med et salg handler ofte om å få deg noen testkunder, gjerne venner og kjente, og test produktene og varene før du skalerer opp produksjonen din. Be om tilbakemeldinger - det gir både motivasjon og retning for valgene til neste års produksjon.
Oppstart - salg
- Finn de kundene som er interessert i produktet ditt. Du har andre kunder enn de som vil ha det billigste eller som ikke bryr seg om mat.
- Husk at du representerer bedriften. Hvis kunden liker deg og stoler på deg, er sjansen større for at de kjøper produktene igjen og igjen!
- Still kundene spørsmål for å finne ut hva kunden har behov for. Er det grønnsaker til en bestemt rett, eller er det jevnlige leveringer av sesongens varer? Barnefamilier og restaurant-kunder har ulike behov.
- Juster utvalget eller pakkeløsningene til det kundene vil ha.
Gode råd om salg fra andre som driver en markedshage får du i disse opptakene:
- Salg og logistikk
- Prissetting