Debiosertifisering av en markedshage

Regelverket for økologisk landbruk og praktiske erfaringer med å drive en Debio-godkjent markedshage. Dette er temaet for webinaret mandag den 27. mars kl 19-21. 

Personer som står ute på et grønnsaksfelt eller et felt med grønnsaker. Landskap og drivhus i bakgrunnen.
Katinka Kilian (t.v) og Vidar Grepperud (i midten) driver alle en økologisk sertifisert grønnsaksproduksjon. Grepperud er også Debio-revisor og tilsammen vil de kunne gi deg alle svarene for å kunne bli en sertifisert økologisk grønnsaksproduksjon. Foto: Kaarina Borud/Grepperud og Borgaa.

Program

Opptak av webinaret finner du i denne lenken. 

Det er allerede en del markedshager som er debiosertifiserte, men det er sikkert enda fleire som lurer på hva som egentlig kreves, hva det koster, hvor mye jobb det er, og om det er aktuelt i din situasjon.

Vi håper å kunne få svar på dette og mye mere på webinaret, hvor vi har med oss økoagronom, økoagrotekniker og kvalitetsrevisor ved Debio Vidar Grepperud og gartner og landskapsarkitekt Katinka Kilian som driver en debiogodkjent markedshage på Undeland Gard. Vidar vil gi en introduksjon til Debio sitt regelverk spesifikt rettet mot småskala grønnsaksproduksjon, og Katinka vil dele sine praktiske erfaringer med å drive en debiogodkjent markedshage.

Vi har samlet inn spørsmål fra markedshagegartnere på forhånd, for å gjøre webinaret mest mulig relevant. Webinaret er gratis og vil foregå på teams. Alle deltagere vil være mutet, men vi anbefaler dere å stille spørsmål i chatten underveis i foredragene.

Vi gleder oss!

 

Publisert 17.03.2023
Dato:
27. mars 2023 19:00 - 21:00
Sted:
Nettmøte på Teams - møte - se lenke til webinar i programteksten
Arrangør:
Markedshager i Norge - arbeidsgruppa for nettverksarbeid og kunnskapsdeling
Målgruppe:
Alle som driver en markedshage med produksjon for salg.