Øko-godkjenning av markedshagen - Webinar - Øko-veka
Den 26. september kl 19-21 blir det erfaringsdeling om hvordan det er å få godkjent markedshagen som økologisk gjennom en Debio-sertifisering. Vi blir kjent med to bedrifter som har valgt å Debio-godkjenne sine grønsaksproduksjoner.
![Oversiktsbilde fra den økologisk godkjente grønnsaksproduksjonen til Grønt frå Grindal. Foto: Tore Berntsen / Visualdays. Dronebilde av grønnsaksåkrene til Grønt fra Grindal](/contentassets/1ef0e0cb066f49339f2d157e0a1bcfb5/bilde1_dronegrindal.jpg)
Vi får også høre om deres produksjon, gjennomføring og godkjenning, samt fordelene med økologisk godkjenning. Norsk landbruksrådgiving vil informere om hva de kan tilby av rådgivning til øko-produsenter.
Lenke til opptak
PROGRAM
Kl. 19.00 Velkommen ved Randi Ledal Gjertsen, daglig leder av Bondens marked og prosjektet Markedshager i Norge
Kl. 19.10 Erfaringer fra arbeidet med Debio-godkjenning av markedshagen, ved Sigurd Vassenden, Grønt frå Grindal
Kl. 19.50 Hvorfor har jeg valgt å Debio-godkjenne min produksjon? Camilla Anvik, Skjærgårdshagen i Larvik
Kl. 20.30 Hva kan Norsk landbruksrådgiving (NLR) tilby av rådgiving til småskala økoprodusenter, ved Olaug Bach, NLR Trøndelag.
Kl. 20.40 Kommentarer og spørsmål
Kl. 21.00 Avslutning
Gratis arrangement - ingen påmelding. Inviter gjerne en venn til å bli med!
Lenke til opptak
Arrangementet er Markedshager i Norge sitt bidrag under ØKO-UKA 2023.
![](/contentassets/1ef0e0cb066f49339f2d157e0a1bcfb5/logoerarrokogodkjenning.png)