Salgsstart

Hopp i det! Det å starte med et salg handler ofte om å få deg noen testkunder, gjerne venner og kjente, og test produktene og varene før du skalerer opp produksjonen din. Be om tilbakemeldinger - det gir både motivasjon og retning for valgene til neste års produksjon. 

Oppstart - salg

  • Finn de kundene som er interessert i produktet ditt. Du har andre kunder enn de som vil ha det billigste eller som ikke bryr seg om mat.
  • Husk at du representerer bedriften. Hvis kunden liker deg og stoler på deg, er sjansen større for at de kjøper produktene igjen og igjen!
  • Still kundene spørsmål for å finne ut hva kunden har behov for. Er det grønnsaker til en bestemt rett, eller er det jevnlige leveringer av sesongens varer? Barnefamilier og restaurant-kunder har ulike behov.
  • Juster utvalget eller pakkeløsningene til det kundene vil ha.

 

Gode råd om salg fra andre som driver en markedshage får du i disse opptakene: