Webinar - selskapsformer, ansatte, arbeidsforhold, og rettigheter

30. januar kl 19.00-21.00 har vi invitert Tove Ladstein fra Norsk Gartnerforbund til å holde innlegg på teams og svare på spørsmål rundt temaene selskapsformer, ansatte, arbeidsforhold og rettigheter.

Program for webinar den 30. januar 2023

For å gjøre webinaret mest mulig aktuelt for dere som driver en kommersiell  markedshage, har vi samlet inn en del spørsmål, og i tillegg gitt Tove Ladstein to forskjellige «Markedshage-cases» som hun vil konsentrere foredraget om. Alle, unntatt personene fra de 2 «cases», vil være mutet, men det vil være mulighet til å stille spørsmål i chatten.

Opptak fra webinaret finner du i denne lenken 

Tove Ladstein har jobbet i Norsk Gartnerforbund (NGF) siden 2009 og har bakgrunn fra SSB og gartneri. Hun er utdannet ved Høgskolen i Agder innen Hagebruk og Økonomi. Som leder i Opplysningskontoret for blomster og planter (OBP) driver hun markedsføring av norske blomster og planter på vegne av norske produsenter. Arbeidet innebærer foredrag, intervjuer og formidling i sosiale medier.  I NGF jobber Tove med kurs og bistand til medlemsbedriftene innen arbeidsliv, KSL, HMS, brannvern og forsikring. Hun er sekretær og medlem av NGFs FoU-fond.

 

Publisert 25.01.2023
Dato:
30. januar 2023 19:00 - 21:00
Sted:
Teams - webinar
Arrangør:
Markedshager i Norge: Avdem gardsgrønt i samarbeid med Statsforvalteren i Vestfold og Telemark
Målgruppe:
Alle som driver en markedshage med salgsinntekter og kommersiell virksomhet